Termékfejlesztés

Beszállítók
feltérképezése

Gyógyszergyártás

Raktározás

JOGNYILATKOZAT

 

A honlap célja

 

Honlapun kcélja, hogy tájékoztatást nyújtson a PharmaPlant Kft. tevékenységéről, szolgáltatásairól, társaságunk által forgalmazott gyógyszerekről, valamint a mindenkor aktuális akciókról, hírekről.

 

Használat feltételei

 

Minden felhasználó elfogadja a honlap használatának alábbi feltételeit és elismeri, hogy az oldalt saját felelősségére használja. A honlapon szereplő információk jogosulatlan felhasználásáért a PharmaPlant Kft. nem vállal felelősséget.

 

A honlapon szereplő információk

 

A PharmaPlant Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy az oldalakon közölt információk a valóságnak megfelelőek, naprakészek, pontosak legyenek. A PharmaPlant Kft. fenntartja a jogot, hogy annak tartalmát bármikor, előzetes figyelmeztetés nélkül megváltoztassa.  A PharmaPlant Kft-t nem terheli felelősség a honlap látogatásakor közvetlenül, vagy közvetve, véletlenszerűen felmerülő hibákért, kárért, adatvesztésért, a honlap esetleges tartalmi hibáiért és hiányosságaiért.

 

Hivatkozások

 

Amennyiben a látogató a honlap oldalain szereplő hivatkozásokra kattintva elhagyja a www.pharmaplant.hu oldalait és más internetes honlapra kerül, akkor azon honlap szabályai lépnek életbe. A PharmaPlant Kft. nem vállal felelősséget  az ezeken az oldalakon közölt információk helyességért, akkor sem, ha a www.pharmaplant .hu honlapján szereplő hivatkozással jutott a látogató oda.

 

Védjegyek, védett nevek, domain nevek

 

A bejegyzett védjegyek, védett nevek és domain nevek minden esetben az azokat bejegyző cégek kizárólagos tulajdonát képezik. Az egyes logókat és védjegyeket csak előzetes írásos hozzájárulással lehet felhasználni. A PharmaPlant Kft. által bejegyzett domain nevek semmilyen egyéb célból fel nem használhatók.

 

Szerzői jog, információk tulajdonjoga

 

A www.pharmaplant.hu honlappal kapcsolatos minden szerzői jog a PharmaPlant Kft-t illeti.

 

A honlapot látogatóktól származó visszajelzések

 

A PharmaPlant Kft. honlapjáról a társaság felé érkező megkeresések kezelése a vállalat alapvető érdeke, de nem kötelezettsége. A megkereséseket minden esetben igyekszünk megválaszolni, de ez nem jelent válaszadási kötelezettséget.